Taivuttelut

Lisää elämää päiviisi!

Valmennukset ja kurssit

Etsitään yhdessä kadonnutta liikuntamotivaatiota ja pistetään arkirutiinit ja ruokavalio kuntoon yhdessä, juuri Sinulle sopivalla tavalla. Lähtökohtana on Sinun elämäsi, omat mieltymyksesi ja tavoitteesi. Saat yksilöllistä, asiantuntevaa ohjausta, jonka avulla etenet kohti omia tavoitteitasi, olivat ne siitten jaksaminen, liikunnan lisääminen, paremmat ruokailutottumukset tai vaikka painonpudotus. Jos et osaa päättää, mikä valmennus sopisi juuri Sinulle tai haluat ensin tutustua valmentajaan, varaa aika ilmaiseen 15 min kartoitukseen! 

VERKKOVALMENNUKSET

Taivuttelut-valmennus 8 vko

Tämä online-valmennus kestää 8 viikkoa ja tapahtuu messinger-huoneessa tai Whatsupin videopuheluna sek sähköpostitse. Ennen ensimmäistä kontaktia täytät alkukartoituksen, jonka pohjalta lähdetään kartoittamaan tilannettasi. Saat jokaisen tapaamiskerran jälkeen sähköpostiisi tehtäviä ja materiaalia, joiden avulla pääset kohti omaa tavoitettasi. Valmennus sisältää kaksi henkilökohtaista 30-40min sparrausta, yhden ryhmäkeskustelun, kaksi sähköpostiviestiä (sisältäen materiaalia juuri sinulle), jälkitsekkauksen veistillä sekä pysyvän pääsyn suljettuun facebook-ryhmäämme. Nyt on saatavissa myös Fibion-arkiaktiivisuuden mittaus, jolla kartoitetaan fyysien aktiivisuuden ja istumisen määrää arjessasi. Mittauksesta saat perusteellisen palautteen ja ohjeet, miten lisätä aktiivisuutta arkeesi. Tarvittaessa aikaa voidaan lisätä 12 viikkoon asti. Mikäli haluamanasi ajankohtana ei ole ryhmää tarjolla, voidaan valmennus toteuttaa myös kokonaan yksilövalmennuksena, vain sinulle. 

MiniTaivuttelut

Mini-valmennuksessa paneudutaan sinun tarpeisiisi ja etsitään yhdessä keinoja listä motivaatiota ja jaksamista. Valmennus kestää 3 viikkoa ja sen aikana käydään 2 videopuhelua, joiden aikana saat henkilökohtaisia tehtäviä pohdittavaksi tai toteutettavaksi. Lisäksi täytät alkukartoitus-kyselyn ja saat ohjeita sähköpostiisi. Saat myös pysyvän pääsyn suljettuun Fb-ryhmäämme. Mini-valmennus sopii sinulle, joka et halua sitoutua pitemmäksi aikaa, mutta kaipaat kuitenkin tukea ja tsemppausta omaan elämäntapamuutokseesi.

Fibion-aktiivisuusmittaus

Kaikkiin valmennuksiimme voidaan liittää Fibion fyysisen aktiivisuuden mittaus. Mittaus on yksinkertainen ja helppo toteuttaa, mutta sen avulla saat runsaasti mielenkiintoista tietoa päivittäisestä aktiivisuudestasi sekä palautteen ja ohjeita, miten voit lisätä aktiivisuuttasi ja saada siten lisää elämää päiviisi. Mittari postitetaan suoraan asiakkaalle, sitä pidetään taskussa tai reiteen kiinnitettynä 7 vrk ja se palautetaan palautuskuoressa. Tulokset tulevat sähköpostiin ja ne käydään yhdessä valmentajan kanssa läpi perusteellisesti. Interaktiivisen palautteen ansiosta voit testata, miten esimerkiksi istumisen vähentäminen tai liikunnan lisääminen vaikuttaa aktiivisuuspisteisiisi.

Katso lisää Fibionista täältä https://fibion.fi/.

PikaTaivuttelut 30 min sparraus

Pikasparrauksessa kartoitetaan 30 min videopuhelun aikana tilanteesi ja etsitään keinoja hyvinvointisi edistämiseksi. Saat 1-3 yksinkertaista tehtävää, joiden avulla aloittaa uusi, terveempi elämä. Noin 3 viikon kuluttua tsekataan viestillä tai puhelulla, miten sovitut asiat ovat siirtyneet käytäntöön. Myös pikasparrauksen ostaneet saavat yhteisön tuen facebook-ryhmässämme. Pikasparraus sopii mainiosti myös sinulle, joka haluat aika ajoin kannustusta ja lisäohjeita online-valmennuksen jälkeen!


Kävely tekee hyvää kaikille. Ole aktiivinen!

VERKKOKURSSIT

Kadonneen motivaation metsästys

Onko liikuntamotivaatio kateissa? Onko vaikea saada itseään motivoitua elämäntavan muutokseen? Oletko jo aloittanut, mutta innostus alkaa hiipua? Tällä verkkokurssilla opit, mitkä asiat vaikuttavat motivaatioon ja miten motivaatiota voi lisätä ja ylläpitää. Tilaa kurssi ja lähde uusille urille motivoituneena ja innolla!

Verkkokurssi toteutetaan videoina, joiden välillä saat pohdintatehtävän Google Formsilla. Maksettuasi kurssin lähetämme sinulle linkin ensimmäiseen videoon. Kurssi koostuu kolmesta 10-20 min min videosta ja välitehtävistä. Sinulla on myös mahdollisuus varata aika 15 min ilmaiseen sparraukseen, jossa voimme yhdessä etsiä kadonnutta motivaatiotasi.

TAIVUTUS-KLUBI

Taivutus-klubin jäsenenä saat pysyvän katseluoikeuden kaikkiin verkkokursseihin, pikasparrauksen 30 min, Taivuttelija-heimon tuen sekä alennuskoodin 8 viikon valmennukseen. Bonuksena vain heimon jäsenille on vuosittainen tapaaminen livenä jossain päin Suomea.  

Tilaa Aloe-pohjaiset HYVINVOINTI-    TUOTTEET Forever-verkkokaupastamme