Yrityksille

Nuokutaanko teidän työpaikallanne viimeistään iltapäivän tunteina? Voisiko työskentely olla tuloksellisempaa ja sairauspoissaoloja vähemmän? Toki työpaikan organisointi, työn määrä, ihmissuhteet ja monet muut asiat vaikuttavat siihen, kuinka työ sujuu. Olisiko kuitenkin aika tarkastella myös yksilöiden hyvinvointia ja sitä kautta löytää lisää virtaa työpaikalle?

Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle arvokas, siksi hyvinvoinnin edistämisen tulisi kuulua jokaiselle työpaikalle.  Meillä kaikilla on elämässämme asioita, jotka joko parantavat tai heikentävät toimintakykyämme. Niinpä meillä on myös kovin erilaisia tarpeita toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kukaan tuskin haluaa, että asiantuntija tulee heristämään sormea ja osoittamaan puutteita elämäntavoissamme. Siksi kehitimme Taivuttelut, yksilölliset valmennukset, joissa ei osoiteta sormella, vaan aidosti kuunnellaan kutakin työntekijää yksilönä ja ohjataan häntä omien tarpeidensa mukaisesti kohti parempaa työ- ja toimintakykyä. 

Tutkimukset ovat todistaneet, että liiallinen yhtäjaksoinen istuminen on haitallista terveydelle ja vireydelle. Siksi lisäsimme palveluvalikoimaamme myös Fibion-aktiivisuusmittauksen, jonka avulla pääsemme paremmin kiinni kunkin aktiivisuustasoon työssä ja vapaa-ajalla ja siten etsimään yhdessä kullekin sopivia vaihtoehtoja aktiivisuuden ja sitä kautta vireyden lisäämiseen. Työntekijöiden vireyden lisääntyminen taas näkyy suoraan työn tuottavuudssa ja todennäköisesti myös työpaikan ilmapiirissä. Ehkä yksilön hyvinvointi ei siis olekaan pelkästään työntekijän itsensä asia?

Palvelumme yrityksille

Valmennukset

8 viikon ja 3 viikon valmennukset ovat suoraan muokattavissa myös yrityksille sopiviksi kokonaisuuksiksi. Valmennukset voidaan toteuttaa joko kokonaan online tai hybridinä, johon kuuluu sekä online-kontakteja että live-tapaamisia. Uutuutena on nyt saatavilla Fibion-aktiivisuuskartoitus, jonka avulla päästään paremmin kiinni kunkin yksilön päivittäiseen aktiivisuuteen ja löydetään yhdessä keinoja vaikuttaa aktiivisuuteen ja sitä kautta jaksamiseen sekä työssä että vapaa-ajalla.

Tästä linkistä näet esimerkin yrityksille suunnatusta valmennuksesta:

https://drive.google.com/file/d/1QsdZG-DrMPnPBoaW7ov9suPbQZQOk9Rg/view?usp=sharing

Pyydä tarjous, niin etsitään yrityksellenne sopiva kokonaisuus!

Tyhy-ohjelmat

Työhyvinvointia voidaan lisätä myös perinteisillä työhyvinvointihetkillä. Ne auttavat jaksamaan, luovat yhteisöllisyyttä ja kertovat siitä, että työnantaja välittää työyhteisöstä. 

Taivuttelut tarjoaa tyhy-päivien ohjelmaksi sopivia toimintoja, kuten

  • niska-hartiajumppa, asahi, kehonhuolto
  • käsihemmottelu
  • luennot aiheesta Liikunta ja terveys

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Valmennus-klinikka

Miltä kuulostaisi, jos valmentaja olisikin tavattavissa työpaikalla säännöllisesti, joko fyysisesti tai etänä?

Yksi vaihtoehto joko valmennusten rinnalla tai erikseen on valmentajan vastaanotto, jonne työntekijät voivat varata ajan ja keskustella siellä heille tärkeistä asioista hyvinvointiin liittyen. Klinikka voi toimia joko livenä tai online videopuhelun avulla. 

Valmennus-klinikan hinta on 90€+alv/tunti sekä mahdolliset matkakulut.

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.