Tarjan Taivutus

Taivuttelujen arvopohja


  • Ammattimaisuus: Kaikki valmennuksemme  perustuvat vankkaan ammattitaitoon ja tutkittuun tietoon.  Taivuttelijan monipuolinen kokemus ja koulutus sekä tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden ammattitaito takaavat, että olet turvallisissa käsissä . Ammattimaisuuteen kuuluu myös ehdoton luottamuksellisuus: asiasi  pysyvät valmentajan ja sinun välisinä, jollet itse halua jakaa niitä muiden ryhmän jäsenten kanssa. 
  • Yksilöllisyys: Jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti. Lähtökohta valmennukselle on aina yksliöllinen elämäntilanne ja asiakkaan omat tavoitteet, toiveet, rajoitteet ja mieltymykset.
  • Osallisuus: Taivuttelujen asiakas ei ole vain passiivinen kuulija, vaan aktiivinen osallistuja, sillä mikään muutos ei tapahdu ilman omia ponnisteluja. Osallisuus koskee myös verkkokursseja, joihin sisältyy tehtäviä (toki vapaaehtoisia).  
  • Ilo: Lähtökohtanamme on luoda onnistumisen iloa ja hyvinvointia kaikille asiakkaillemme. Etsimme yhdessä positiivisia kokemuksia ja toimivia ratkaisuja, joiden avulla voit paremmin ja olet energisempi.
  • Joustavuus: Palvelumme taipuvat joustavasti monenlaisiin tarpeisiin niin yksilöille kuin työyhteisöillekin. 

Valmennusfilosofiamme mukaisesti Sinä omine erityispiirteinesi, toiveinesi ja tavoitteinesi olet keskiössä. Valmennuksen päähuomio on liikunnassa ja ravitsemuksessa, muistaen kuitenkin, että ihminen on kokonaisvaltainen olento. Elämässä monet seikat vaikuttavat valintoihimme ja tehdyt ja tekemättömät valinnat taas siihen, mitä olemme juuri nyt. Motivaation löytyminen ja pysyvän muutoksen saavuttaminen voi olla pienestä kiinni, ja ulkopuolinen henkilö eli valmentaja pystyy auttamaan kynnyksen yli ja löytämään juuri ne tavat, jotka auttavat lisäämään elämää päiviisi. Tarkkoja ruokavalio-ohjeita tai saliohjelmia emme tee, vaan ohjaamme Sinut tarvittaessa sopivan ammattilaisen puheille.


   Valmentaja

Taivutteluista vastaa LiTM, hyvinvointivalmentaja Tarja Huttunen. Tarjalla on pitkä kokemus liikunnan ja terveystiedon opettajana eri kouluasteilla, myös aikuiskoulutuksessa. Liikuntaryhmien ohjaajana Tarja on toiminut erilaisten ryhmien parissa, ja ohjaustyö jatkuu edelleen sekä kansalaisopistossa että yksityisellä kuntosalilla. Yrittäjäkokemusta on kertynyt paitsi työhyvinvoinnin saralla myös omassa vaatekaupassa Marimekko-kauppiaana. Yrityssparraajana Tarja on toiminut kuulevana korvana pienyrittäjille, mikä osaltaan on auttanut ohjaamaan valmennuksia yksilölliseen suuntaan. Tarja on myös Työterveyslaitoksen hyväksymä Työterveyshuollon asiantuntija liikunnan alalla. 

KOULUTUKSET

Liikuntatieteiden maisteri

Lukuisia täydennyskoulutuksia liikunnan ja terveyden alalta

Kuntossaliohjaaja-koulutus

Terveystiedon täydentävät opinnot

Aikuiskasvatuksen opinnot (laudatur)

Työterveyslaitoksen koulutuksia, Työterveyshuollon asiantuntijapätevyys

Rentoutusohjaajakoulutus

Yrittäjyyskoulutuksia, Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tuotekehitystyön koulutus

Yrityssparraajakoulutus

Sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvonta, UKK-instituutti 
Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneimme ovat hyvinvoinnin ammattilaiset ympäri Suomea. Kumppanuuden kriteereinä ovat samanlainen arvopohja ja ammattilaisuus sekä huumorintajuinen työote. Lista yhteistyökumppaneista päivittyy pikku hiljaa.

Haluatko yhteistyökumppaniksi? Täytä yhteydenottolomake, niin sovitaan ehdoista ja ryhdytään toimeen!

Tarinamme

Tarja ilmoitti jo 5-vuotiaana, että hänestä tulee liikunnanopettaja -ja niin myös tuli. Terveyden edistäminen liikunnan ja terveiden elämäntapojen avulla on ollut keskiössä koko työuran ajan. Matkan varrella opittu kiteytyi vuonna 2010 oman yrityksen Tarjan Taivutus perustamiseen. Alusta lähtien hyvinvoinnin lisääminen ja terveyden ja toimintakyvyn edistäminen niin työssä kuin vapaa-ajalla on ollut yrityksen johtotähtenä. Välillä opettaminen veti pitemmän korren ja muutama vuosi vierähti lukion lehtorina, kunnes vuonna 2015 askel harhautui kaupan alalle. Viisi vuotta vierähti kauppiaana, mikä osoittautui hyväksi korkeakouluksi yrittämisen polulla. Vuonna 2019 aloitetun Tuotekehitystyön opiskelu Sammon Takojien tiimityömenetelmin tuotti  näillä sivuilla kuvatut palvelut. Kehittämistyö jatkuu edelleen yhdessä asiakkaitten kanssa, jotta voimme tarjota entistä vaikuttavampia valmennuksia ja yksilöllistä tukea asiakkaillemme ympäri maan.